2011 m. sausio 4 d., antradienis

Štai ir atėjo 2011-ieji!

Senokai berašiau... Jau ir metų numeriukas pasikeitė :) ir jau seniai nebe ruduo. Oho kokios pusnys užu lango pūpso. Įsisukau i prieššventinį šurmulį ir taip greit tas laikas praėjo. Visa laimė, kad šiais metais gaminau valgomas dovanas - viriau džiovintų abrikosų uogienę ir kepiau imbierinius sausainius. Visi dovanomis liko patenkinti, o man kepti, ruošti, puošti, o paskui dovanoti, buvo be galo malonu. Nereikėjo grūstis spūstyse parduotuvėse ir sukti galvą ką kam padovanoti.
Bet šventės jau praėjo. Kažkodėl džiaugiuosi. Nes su naujais metais, su pačia sausio 1-ąja, visada ateina naujos mintys, naujos viltys, pasižadėjimai. Tik pastebėjau, kad su metais jie vis realesni tampa. Šiais metais, susėdom su vyru sausio 2-ąją prie vakarienės su vyno taurėmis ir garsiai įvardijom ko tikimės iš kitų metų. Pasirodo visai nedaug :) Tikiuosi, kad tai išsipildys...
Nemėgstu visokiu eiliuotų, kažkieno kažkam sukurtų sveikinimų, kurie neužkabina širdies kampelio, todėl labai paprastai, bet nuoširdžiai palinkėsiu visiems taikos, sveikatos, tolerancijos ir mažų stebuklų kiekvieną dieną!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą